Kontorsstädning för kontor & kontorshotell

Vi hjälper dig med städning & underhåll – bekymmersfritt & till ett bra pris.

Flexibla tjänster
 Tryggt & Prisvärt
Inga bindningstider
 Ansvarsförsäkring

Cleanify hjälper företag med professionell kontorsstädning i hela Stockholm.

» Stockholm » Kontorsstädning

Professionell kontorsstädning i Stockholm

Välkommen till Cleanify, din expert på kontorsstädning i Stockholm. Vi förstår vikten av att ha en ren och trivsam arbetsmiljö. Med vår kunskap, trygghet och service erbjuder vi kontorsstädning som uppfyller alla dina krav och säkerställer en fräsch start för ditt kontor varje dag.

Varför välja Cleanify för kontorsstädning?

På Cleanify är våra ledord kunskap, trygghet och service. Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning och våra professionella städare är noggrant utbildade för att hantera alla typer av kontorsmiljöer. Oavsett om det är en daglig städning, veckostädning eller enstaka tillfällen, kan du lita på att vi levererar hög kvalitet till låga priser.

Våra tjänster:

Regelbunden Kontorsstädning

Vår regelbundna kontorsstädning inkluderar allt från dammsugning och golvtorkning till dammtorkning och rengöring av gemensamma ytor som kök och toaletter. Vi anpassar oss efter dina behov och scheman för att säkerställa att ditt kontor alltid är rent och välkomnande.

Storstädning

För en extra noggrann genomgång av ditt kontor erbjuder vi storstädning som omfattar alla detaljer. Vi rengör fönster, dörrar, lister och andra ytor noggrant för att säkerställa att ditt kontor är skinande rent och redo för viktiga besök eller inspektioner.

Fönsterputsning

Vi erbjuder professionell fönsterputsning som en del av vår kontorsstädning. Våra experter ser till att dina fönster är fria från smuts och fläckar, vilket släpper in mer ljus och gör arbetsmiljön ännu trevligare.

Flyttstädning av Kontor

Vi tar hand om städningen när ditt kontor flyttar, så att du kan fokusera på din nya arbetsplats. Vår flyttstädning garanterar att de gamla lokalerna är i toppskick inför inspektion och nästa hyresgäst.

Vår metod:

  1. Initial konsultation – Vi börjar med att förstå dina specifika behov och förväntningar.
  2. Planering och offert – Vi erbjuder en detaljerad plan och offert baserat på dina krav.
  3. Utförande – Vår personal utför byggstädningen enligt plan, med fokus på kvalitet och noggrannhet.
  4. Uppföljning – Vi följer upp efter utfört arbete för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet.

Nöjd Kund-Garanti

Vi är stolta över vår nöjd kund-garanti. Om du inte är helt nöjd med vår kontorsstädning, åtgärdar vi det kostnadsfritt. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Konkurrenskraftiga Priser

Cleanify erbjuder kontorsstädning i Stockholm till låga och konkurrenskraftiga priser. För att få en exakt offert, fyll i vårt offertformulär eller kontakta oss direkt. Vi återkommer med ett skräddarsytt förslag som passar dina behov och budget.

Begär offert

Kontakta oss idag för att boka kontorsstädning eller för att få mer information om våra tjänster.

Nöjda kunder

Genomsnittligt betyg på våra kunder

4.5/5

Kontakta oss vid frågor eller offertförfrågan

 

Om inget val matchar, välj det som ligger närmast.