Professionell städfirma i Kullavik

Vi hjälper dig med städning & underhåll – bekymmersfritt & till ett bra pris.

Flexibla tjänster
 Tryggt & Prisvärt
Inga bindningstider
 Ansvarsförsäkring

Cleanify hjälper privatpersoner & företag med professionell städning i Kullavik.

» Göteborg » Kullavik

Professionell städfirma i Kullavik

Välkommen till Cleanify, din professionella städfirma som erbjuder professionell städhjälp i Kullavik för både privatpersoner och företag. Oavsett om du behöver hjälp med hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning eller städning av butiker, restauranger, hotell, industri och mer, kan vi skräddarsy en lösning som passar dina behov. För privatpersoner kan vi dessutom erbjuda RUT-avdrag, vilket innebär att du bara betalar halva kostnaden för städningen.

Varför välja Cleanify?

På Cleanify strävar vi efter att erbjuda städtjänster med högsta kvalitet, trygghet och service. Vi förstår att städning kan vara tidskrävande och tråkigt, därför är vi här för att hjälpa dig. Vår kunniga och noggranna personal säkerställer att varje städning utförs med största precision, så att du kan ägna dig åt viktigare saker i vardagen. Läs mer om fördelarna och detaljerna med våra tjänster.

Vår arbetsmetod

  • Konsultation – Vi börjar med att förstå dina specifika behov och förväntningar för professionella städtjänster i Kullavik.
  • Provstädning – För löpande städning erbjuder vi en provstädning för att säkerställa att vi lever upp till dina krav.
  • Personlig städhjälp – Baserat på din feedback tar vi fram ett långsiktigt städupplägg som passar dig, med eller utan bindningstid.

Nöjd kund-garanti & låga priser 

Vi på Cleanify är stolta över vår nöjd kund-garanti. Det innebär att om du inte är helt nöjd med vår städning, åtgärdar vi det kostnadsfritt. På Cleanify är vi engagerade i miljön.

Våra städtjänster är prisvärda och vi erbjuder transparenta och konkurrenskraftiga priser. Vi förstår att pris kan vara en källa till oenighet när man anlitar en städfirma, därför strävar vi efter att ge tydliga och rättvisa kostnadsförslag. För att få en exakt offert, fyll i vårt offertformulär och vi återkommer med ett förslag så snart som möjligt.

Vi använder miljövänliga städprodukter och metoder som är skonsamma både för ditt hem och vår planet. Våra städare är utbildade i att minimera användningen av kemikalier och att följa bästa praxis för hållbar städning.

Boka städning i Kullavik idag

Låt oss ta hand om städningen så att du kan njuta av mer tid och mindre stress. Kontakta oss idag för att boka din städning eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig till ett renare och trevligare hem eller arbetsplats.

Vanliga frågor & svar

Vad ingår i en städning?

I vår städning ingår dammsugning och våttorkning av golv, dammtorkning av fria ytor, rengöring av kök och badrum samt tömning av papperskorgar. Du kan också lägga till extra tjänster som fönsterputsning. Kontakta oss gärna med din förfrågan så hjälper vi dig vidare.

Hur bokar jag en städning hos Cleanify?

Du kan enkelt boka en städning genom att fylla i vårt offertformulär på hemsidan eller kontakta oss direkt via telefon eller e-post. Vi återkommer med en bekräftelse och eventuella frågor för att anpassa tjänsten efter dina behov.

Erbjuder ni städning på helger och kvällar?

Ja, vi erbjuder flexibla städtider inklusive kvällar och helger för att passa ditt schema. Kontakta oss för att diskutera vilka tider som passar bäst för dig.

Hur fungerar ROT-avdraget för hemstädning?

Som privatkund kan du dra nytta av ROT-avdraget och få halva kostnaden för arbetskostnaden på våra hemstädningstjänster. Vi sköter ansökan åt dig, så att du slipper pappersarbete.

Vad händer om jag inte är nöjd med städningen?

Vi erbjuder en nöjd kund-garanti som innebär att om du inte är nöjd med resultatet, kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet kostnadsfritt. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.

Använder ni miljövänliga städprodukter?

Ja, vi använder miljövänliga och skonsamma städprodukter för att säkerställa en hälsosam miljö för både dig och planeten. Våra städmetoder är anpassade för att minimera miljöpåverkan.

Är era städare säkerhetskontrollerade?

Alla våra städare genomgår noggranna bakgrundskontroller och får regelbunden utbildning för att säkerställa högsta standard inom städning. Din säkerhet och trygghet är vår högsta prioritet.

Hur bestäms priset för städtjänster?

Priset för våra städtjänster beror på flera faktorer, inklusive storlek på ytan som ska städas, frekvens och eventuella extra tjänster. Fyll i vårt offertformulär för att få ett skräddarsytt prisförslag baserat på dina specifika behov.

Kan jag ändra eller avboka min städning?

Ja, du kan ändra eller avboka din städning genom att kontakta oss minst 24 timmar i förväg. Vi försöker alltid att vara flexibla och tillmötesgå dina önskemål.

Erbjuder ni städhjälp för företag?

Ja, vi erbjuder en rad olika städtjänster för företag, inklusive kontorsstädning, butikstädning, restaurangstädning och industristädning. Vi kan anpassa våra tjänster för att möta specifika behov och krav i din verksamhet.

Hur ofta bör jag boka städning?

Frekvensen av städning beror på dina behov och preferenser. Vissa kunder föredrar veckovis städning medan andra väljer månatlig städning. Vi erbjuder flexibel schemaläggning för att passa dina behov, oavsett om det är enstaka tillfällen eller regelbundna städtjänster.

Vad ska jag göra innan städpersonalen kommer?

För att underlätta städningen, plocka undan personliga föremål och leksaker från golv och ytor. Detta gör att våra städare kan fokusera på att rengöra effektivt och noggrant.

Är ni försäkrade?

Ja, vi är fullt försäkrade för att skydda både våra anställda och dina ägodelar. Du kan känna dig trygg när du anlitar Cleanify för dina städbehov.

Hur lång tid tar en städning?

Tiden det tar att genomföra en städning beror på storleken och omfattningen av uppgiften. Vid bokning kan vi ge en uppskattning baserat på dina specifika behov.

Kan jag få samma städare varje gång?

Vi försöker alltid att skicka samma städare till ditt hem eller kontor för att säkerställa kontinuitet och hög kvalitet. Om din ordinarie städare inte är tillgänglig, informerar vi dig i förväg och skickar en annan kompetent städare.

Nöjda kunder

Genomsnittligt betyg på våra kunder

4.5/5

Kontakta oss vid frågor eller offertförfrågan

 

Om inget val matchar, välj det som ligger närmast.