Städning av hotellrum & gemensamma ytor

Spara tid & pengar genom att jämföra offerter från kvalitetssäkrade städbolag i ditt närområde.

 Få upp till 5 offerter
Gratis förfrågan
Ej bindande
Kvalitetssäkrade städfirmor

Cleanify.se är en oberoende jämförelsetjänst för hotellstädning. Vi kopplar samman företag med lokala och kvalitetssäkrade städfirmor.

Så fungerar tjänsten

Skicka förfrågan

Vi skickar vidare din förfrågan till städfirmor med hög kundnöjdhet

Jämför städfirmor

Du får upp till 5 offerter och jämför priser, kundbetyg & mycket mer.

Anlita städfirma

Anlita den städfirma som passar dig bäst i ditt närområde.

Vi hjälper dig hitta rätt städfirma i Stockholm

På de flesta arbetsplatser är det vanligt att ta hjälp med städningen och det är då viktigt att du anlitar en firma som är både pålitlig och professionell. Idag finns det bara i Stockholm över 4 000 städföretag och antalet växer stadigt. Med ett så stort och varierat utbud kan vi hjälpa dig att hitta rätt städhjälp.

Att hitta en städfirma i Stockholm som uppfyller dina krav kan verka svårt, men med hjälp av våra tjänster blir det enkelt. Genom att skicka en förfrågan till oss via vårt formulär får du upp till fem offerter från några av de bästa städbolagen i Stockholm. Efter att ha jämfört tjänsterna är det bara att anlita den städfirma som passar dig och dina behov bäst.

Vi väljer enbart ut svenskregistrerade städfirmor med försäkring för att kunna erbjuda dig den bästa servicen. De ska även ha tre års erfarenhet samt god ekonomi, och givetvis nöjda kunder.

Så fungerar tjänsten

Genom att göra några få enkla val är du på god väg att få den städservice du behöver. Du informerar oss bara om följande:

  • Vilken typ av lokal det gäller
  • Vad som ska ingå, exempelvis tillval som frukt, kaffe, städ- eller förbrukningsartiklar
  • Hur ofta städfirman ska komma

Därefter inväntar du svar från oss och väljer bästa städbolag för dig.

Vad ingår i en städning?

Det som ingår i en normal städning kan variera beroende på dina önskemål och förutsättningarna för just ditt företag. Vanligen utförs dock dammsugning samt torkning av golv och lister. Städningen kan också innefatta avtorkning av fria ytor, tömning av papperskorgar och städning av allmänna utrymmen som bänkar och handfat.

FAQ

Hur går det till?

Det kan vara praktiskt att låta städningen utföras på kvällstid eller nätter för att undvika att störa företagets anställda. Då kostar dock städningen lite extra. Om du kan tänka dig att få hjälp dagtid eller det helt enkelt fungerar bättre av andra anledningar, kan du få ner kostnaden för städhjälpen.

 

Vad kostar en städning?

Kostnaden för att anlita en städfirma kan variera mycket. Det enklaste och smidigaste är att göra en offertförfrågan via vår hemsida. Då får du svar inom 24 timmar och kan därefter anlita den städfirma Stockholm som uppfyller dina krav.

Hur ofta utförs en städning?

Du bestämmer själv hur ofta du vill ha städat utifrån vad du och ditt företag behöver. Ett större företag med många anställda behöver sannolikt städning oftare än ett mindre med få i personalen. En städning kan utföras upp till fem gånger i veckan eller så sällan som en gång i månaden. Behöver du enbart städ vid ett enstaka tillfälle eller har andra behov är det bara att kontakta oss.

Endast kvalitetssäkrade firmor

Vi samarbetar bara med firmor som vi har godkänt genom att säkerställa att de är pålitliga och kvalitativa städbolag som gör det där lilla extra för kunden. Det innebär att vi kan erbjuda en egen kvalitetssäkring, för din och ditt företags trygghet:

Vår kvalitetssäkring:

  • Svenskregistrerade bolag
  • Minst 3 års erfarenhet
  • God ekonomi
  • Hög kundnöjdhet
  • Innehar ansvarsförsäkring

Städning för olika företag och verksamheter

De städbolag du kan anlita genom oss är experter på företagsstädning och erbjuder tjänster av hög kvalitet som du kan lita på. Det är därför möjligt för många olika verksamheter att ta del av de här tjänsterna och anlita en städfirma i Stockholm.

Våra städfirmor erbjuder städning av allt från kontor till butiker och skolor. Det finns också kompetenser att städa i mer krävande miljöer, som de som finns på restauranger, hotell, sjukhus eller industrier. Ange bara dina specifika behov i din förfrågan, så matchar vi dig med de bästa och mest kompetenta städbolagen.

Ger det lilla extra

Vi har ett talesätt som vi myntat: städfirmor kommer och går men stjärnorna består. Med det sagt jobbar vi hårt för att samla ihop marknadens bästa städbolag på samma tjänst. Ett sätt som många av våra anslutna städbolag utmärker sig är att de kan tillgodose er med t.ex. tvättjänster och påfyllning av förbrukningsvaror såsom t.ex: kaffe, tvål & toalettpapper.

Vill du synas här?

Driver du en städfirma och vill ha fler nöjda kunder? Med Cleanify.se får du nya kundförfrågningar till en fast kostnad. Vi kopplar dagligen ihop städfirmor med nya kunder via vår jämförelseplattform. Vår filosofi är att det ska vara enkelt att driva företag och du ska inte behöva tänka på att jaga in nya förfrågningar – utan det gör vi åt dig! Du kan läsa mer om hur tjänsten fungerar och anmäla ditt intresse på knappen nedan.

Nöjda kunder

Genomsnittligt betyg på våra kunder

4.5/5

Kontakta oss för frågor eller offert!

13 + 12 =