Städhjälp för hem & kontor

Vi hjälper dig med städning & underhåll – bekymmersfritt & till ett bra pris.

Flexibla tjänster
 Tryggt & Prisvärt
Inga bindningstider
 Ansvarsförsäkring

Cleanify hjälper privatpersoner & företag med professionell städhjälp i hela Stockholm.

» Stockholm » Städhjälp

Professionell städhjälp i Stockholm

Välkommen till Cleanify, din expert på butiksstädning i Stockholm. Vi förstår vikten av att ha en ren och välkomnande butik för att ge dina kunder en positiv upplevelse. Med vår kunskap, trygghet och service erbjuder vi butiksstädning som uppfyller alla dina krav och säkerställer en fräsch start för din verksamhet varje dag.

Varför välja Cleanify för städhjälp?

På Cleanify är våra ledord kunskap, trygghet och service. Vi har lång erfarenhet av butiksstädning och våra professionella städare är noggrant utbildade för att hantera alla typer av butiksmiljöer. Oavsett om det är daglig städning, veckostädning eller enstaka tillfällen, kan du lita på att vi levererar hög kvalitet till låga priser.

Våra tjänster:

Regelbunden Städhjälp

Vår regelbundna städhjälp inkluderar allt från dammsugning och golvtorkning till dammtorkning och rengöring av kök och badrum. Vi anpassar oss efter dina behov och scheman för att säkerställa att ditt hem eller kontor alltid är rent och fräscht.

Storstädning

För en extra noggrann genomgång av ditt hem eller kontor erbjuder vi storstädning som omfattar alla detaljer. Vi rengör fönster, dörrar, lister och andra ytor noggrant för att säkerställa att din miljö är skinande ren och redo för speciella tillfällen eller inspektioner.

Flyttstädning

Vi tar hand om städningen när du flyttar ut, så att du kan fokusera på ditt nya hem eller kontor. Vår flyttstädning garanterar att bostaden eller arbetsplatsen är i toppskick inför inspektion och nästa boende eller hyresgäst.

Fönsterputsning

Vi erbjuder professionell fönsterputsning som en del av vår städhjälp. Våra experter ser till att dina fönster är fria från smuts och fläckar, vilket släpper in mer ljus och gör din miljö ännu trevligare.

Specialiserad Städhjälp för Företag

Vi erbjuder specialiserad städhjälp för företag som inkluderar kontorsstädning, butiksstädning, restaurangstädning och industristädning. Våra tjänster säkerställer att din arbetsplats är ren och välkomnande för både anställda och kunder.

Vår metod:

  1. Initial konsultation – Vi börjar med att förstå dina specifika behov och förväntningar.
  2. Planering och offert – Vi erbjuder en detaljerad plan och offert baserat på dina krav.
  3. Utförande – Vår personal utför byggstädningen enligt plan, med fokus på kvalitet och noggrannhet.
  4. Uppföljning – Vi följer upp efter utfört arbete för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet.

Nöjd Kund-Garanti

Vi är stolta över vår nöjd kund-garanti. Om du inte är helt nöjd med vår städhjälp, åtgärdar vi det kostnadsfritt. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Konkurrenskraftiga Priser

Cleanify erbjuder städhjälp i Stockholm till låga och konkurrenskraftiga priser. För att få en exakt offert, fyll i vårt offertformulär eller kontakta oss direkt. Vi återkommer med ett skräddarsytt förslag som passar dina behov och budget.

Begär offert

Kontakta oss idag för att boka städhjälp eller för att få mer information om våra tjänster.

Nöjda kunder

Genomsnittligt betyg på våra kunder

4.5/5

Kontakta oss vid frågor eller offertförfrågan

 

Om inget val matchar, välj det som ligger närmast.