Om oss

Vår affärsidé

På Cleanify är vi dedikerade till att göra ditt hem och din arbetsplats skinande rena med vår professionella och pålitliga städtjänst. Vi förstår att ett rent utrymme inte bara ser bra ut, utan också främjar hälsa och välbefinnande. Vårt uppdrag är att leverera högkvalitativa städtjänster som överträffar dina förväntningar, varje gång.

Varför Välja Cleanify?

Utbildad personal
 Ansvarsförsäkrade
Kundnöjdhet över 90%
 Nöjd kund-garanti
 Låga priser
 Flexibel service
 ROT-avdrag

Låga priser

Vi erbjuder flexibla städtjänster utan bindningstider, vilket innebär att du kan använda våra tjänster när det passar dig. För dem som vill ha regelbundna städtjänster till ett bättre pris, erbjuder vi också rabatterade avtal.

Nöjd kund-garanti

Vi strävar efter att skapa en enastående kundupplevelse från första kontakten till det färdiga resultatet. Vårt fokus ligger på att förstå dina behov och leverera tjänster som är skräddarsydda för att möta dem

Vårt bolag

Cleanify är ett varumärkes under Affiliated AB, ett företag som är engagerat i att leverera förstklassiga städtjänster till hushåll och företag. Vi är stolta över vår transparenta och kundcentrerade affärsmodell som garanterar högsta kvalitet och kundnöjdhet.

 

Vill du få en offert från oss?

Här finns vi

Stockholm

Läs mer

Göteborg

Läs mer

Malmö

Läs mer

Uppsala

Läs mer

Linköping

Läs mer

Örebro

Läs mer

Västerås

Läs mer

Helsingborg

Läs mer

Norrköping

Läs mer

Jönköping

Läs mer

Kontakta oss vid frågor eller offertförfrågan

 

Om inget val matchar, välj det som ligger närmast.