Städning av butiker & butikslokaler i Stockholm

Vi hjälper dig med städning & underhåll – bekymmersfritt & till ett bra pris.

Flexibla tjänster
 Tryggt & Prisvärt
Inga bindningstider
 Ansvarsförsäkring

Cleanify hjälper företag med professionell butiksstädning i hela Stockholm.

» Stockholm » Butiksstädning

Professionell butiksstädning i Stockholm

Välkommen till Cleanify, din expert på butiksstädning i Stockholm. Vi förstår vikten av att ha en ren och välkomnande butik för att ge dina kunder en positiv upplevelse. Med vår kunskap, trygghet och service erbjuder vi butiksstädning som uppfyller alla dina krav och säkerställer en fräsch start för din verksamhet varje dag.

Varför välja Cleanify för butiksstädning?

På Cleanify är våra ledord kunskap, trygghet och service. Vi har lång erfarenhet av butiksstädning och våra professionella städare är noggrant utbildade för att hantera alla typer av butiksmiljöer. Oavsett om det är daglig städning, veckostädning eller enstaka tillfällen, kan du lita på att vi levererar hög kvalitet till låga priser.

Våra tjänster:

Regelbunden Butiksstädning

Vår regelbundna butiksstädning inkluderar allt från dammsugning och golvtorkning till dammtorkning och rengöring av kundtoaletter och gemensamma ytor. Vi anpassar oss efter dina behov och scheman för att säkerställa att din butik alltid är ren och välkomnande.

Storstädning

För en extra noggrann genomgång av din butik erbjuder vi storstädning som omfattar alla detaljer. Vi rengör fönster, dörrar, lister och andra ytor noggrant för att säkerställa att din butik är skinande ren och redo för viktiga kundbesök eller inspektioner.

Fönsterputsning

Vi erbjuder professionell fönsterputsning som en del av vår butiksstädning. Våra experter ser till att dina fönster är fria från smuts och fläckar, vilket ger ett positivt intryck för dina kunder och släpper in mer ljus i butiken.

Golvvård

Vi erbjuder specialiserad golvvård som en del av vår butiksstädning. Detta inkluderar polering, vaxning och djup rengöring av alla typer av golv för att säkerställa att de ser nya och fräscha ut.

Vår metod:

  1. Initial konsultation – Vi börjar med att förstå dina specifika behov och förväntningar.
  2. Planering och offert – Vi erbjuder en detaljerad plan och offert baserat på dina krav.
  3. Utförande – Vår personal utför byggstädningen enligt plan, med fokus på kvalitet och noggrannhet.
  4. Uppföljning – Vi följer upp efter utfört arbete för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet.

Nöjd Kund-Garanti

Vi är stolta över vår nöjd kund-garanti. Om du inte är helt nöjd med vår butiksstädning, åtgärdar vi det kostnadsfritt. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Konkurrenskraftiga Priser

Cleanify erbjuder butiksstädning i Stockholm till låga och konkurrenskraftiga priser. För att få en exakt offert, fyll i vårt offertformulär eller kontakta oss direkt. Vi återkommer med ett skräddarsytt förslag som passar dina behov och budget.

Begär offert

Kontakta oss idag för att boka butiksstäd eller för att få mer information om våra tjänster.

Nöjda kunder

Genomsnittligt betyg på våra kunder

4.5/5

Kontakta oss vid frågor eller offertförfrågan

 

Om inget val matchar, välj det som ligger närmast.