Professionell städning för företag i Stockholm

Vi hjälper dig med städning & underhåll – bekymmersfritt & till ett bra pris.

Flexibla tjänster
 Tryggt & Prisvärt
Inga bindningstider
 Ansvarsförsäkring

Cleanify hjälper företag med professionell företagsstädning i hela Stockholm.

» Stockholm » Företagsstädning

Professionell företagsstädning i Stockholm

Välkommen till Cleanify, din expert på företagsstädning i Stockholm. Vi förstår vikten av att ha en ren och trivsam arbetsmiljö för att skapa en positiv upplevelse för både anställda och besökare. Med vår kunskap, trygghet och service erbjuder vi företagsstädning som uppfyller alla dina krav och säkerställer en fräsch start för ditt företag varje dag.

Varför välja Cleanify för företagsstädning?

På Cleanify är våra ledord kunskap, trygghet och service. Vi har lång erfarenhet av företagsstädning och våra professionella städare är noggrant utbildade för att hantera alla typer av företagsmiljöer. Oavsett om det är daglig städning, veckostädning eller enstaka tillfällen, kan du lita på att vi levererar hög kvalitet till låga priser.

Våra tjänster:

Regelbunden Företagsstädning

Vår regelbundna företagsstädning inkluderar allt från dammsugning och golvtorkning till dammtorkning och rengöring av kök och toaletter. Vi anpassar oss efter dina behov och scheman för att säkerställa att din arbetsplats alltid är ren och trivsam.

Storstädning

För en extra noggrann genomgång av ditt företag erbjuder vi storstädning som omfattar alla detaljer. Vi rengör fönster, dörrar, lister och andra ytor noggrant för att säkerställa att din arbetsplats är skinande ren och redo för viktiga möten eller inspektioner.

Fönsterputsning

Vi erbjuder professionell fönsterputsning som en del av vår företagsstädning. Våra experter ser till att dina fönster är fria från smuts och fläckar, vilket ger ett positivt intryck och släpper in mer ljus i arbetsmiljön.

Golvvård

Vi erbjuder specialiserad golvvård som en del av vår företagsstädning. Detta inkluderar polering, vaxning och djup rengöring av alla typer av golv för att säkerställa att de ser nya och fräscha ut.

Vår metod:

  1. Initial konsultation – Vi börjar med att förstå dina specifika behov och förväntningar.
  2. Planering och offert – Vi erbjuder en detaljerad plan och offert baserat på dina krav.
  3. Utförande – Vår personal utför byggstädningen enligt plan, med fokus på kvalitet och noggrannhet.
  4. Uppföljning – Vi följer upp efter utfört arbete för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet.

Nöjd Kund-Garanti

Vi är stolta över vår nöjd kund-garanti. Om du inte är helt nöjd med vår företagsstädning, åtgärdar vi det kostnadsfritt. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Konkurrenskraftiga Priser

Cleanify erbjuder företagsstädning i Stockholm till låga och konkurrenskraftiga priser. För att få en exakt offert, fyll i vårt offertformulär eller kontakta oss direkt. Vi återkommer med ett skräddarsytt förslag som passar dina behov och budget.

Begär offert

Kontakta oss idag för att boka företagsstäd eller för att få mer information om våra tjänster.

Nöjda kunder

Genomsnittligt betyg på våra kunder

4.5/5

Kontakta oss vid frågor eller offertförfrågan

 

Om inget val matchar, välj det som ligger närmast.