Storstädning av lägenheter & villor

Vi hjälper dig med städning & underhåll – bekymmersfritt & till ett bra pris.

Flexibla tjänster
 Tryggt & Prisvärt
Inga bindningstider
 Ansvarsförsäkring

Cleanify hjälper privatpersoner med professionell storstädning i hela Stockholm.

» Stockholm » Storstädning

Professionell storstädning i Stockholm

Välkommen till Cleanify, din expert på storstädning i Stockholm. Vi förstår vikten av att ha ett rent och välskött hem, oavsett om du bor i en lägenhet, radhus eller villa. Med vår kunskap, trygghet och service erbjuder vi storstädning som uppfyller alla dina krav och säkerställer att ditt hem blir skinande rent.

Varför välja Cleanify för storstädning?

På Cleanify är våra ledord kunskap, trygghet och service. Vi har lång erfarenhet av storstädning och våra professionella städare är noggrant utbildade för att hantera alla typer av hem. Oavsett om du behöver storstädning inför en särskild händelse, vår- och höststädning eller bara vill ha en grundlig rengöring, kan du lita på att vi levererar hög kvalitet till låga priser.

Våra tjänster:

Grundlig Rengöring av Alla Rum

Vår storstädning inkluderar en omfattande rengöring av alla rum i ditt hem. Vi dammsuger, moppar och torkar av alla ytor, inklusive svåråtkomliga områden som bakom möbler och under sängar. Vi säkerställer att ditt hem är skinande rent från topp till tå.

Köksrengöring

Vi rengör köket noggrant, inklusive rengöring av spis, ugn, kylskåp (utvändigt), köksluckor, bänkskivor och diskho. Vi tar bort fett och smuts för att säkerställa att ditt kök är hygieniskt och fräscht.

Badrumsrengöring

Vår badrumsrengöring inkluderar rengöring av toalett, dusch, badkar, handfat och kakel. Vi avlägsnar kalkavlagringar och desinficerar alla ytor för att säkerställa att ditt badrum är skinande rent och hygieniskt.

Fönsterputsning

Vi erbjuder professionell fönsterputsning som en del av vår storstädning. Våra experter ser till att dina fönster är fria från smuts och fläckar, vilket släpper in mer ljus och gör ditt hem ännu trevligare.

Rengöring av Svåråtkomliga Områden

Vi rengör även de områden som ofta glöms bort, som bakom möbler, under sängar, lister och dörrkarmar. Vi ser till att hela ditt hem är grundligt rengjort.

Vår metod:

  1. Initial konsultation – Vi börjar med att förstå dina specifika behov och förväntningar.
  2. Planering och offert – Vi erbjuder en detaljerad plan och offert baserat på dina krav.
  3. Utförande – Vår personal utför byggstädningen enligt plan, med fokus på kvalitet och noggrannhet.
  4. Uppföljning – Vi följer upp efter utfört arbete för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet.

Nöjd Kund-Garanti

Vi är stolta över vår nöjd kund-garanti. Om du inte är helt nöjd med vår storstädning, åtgärdar vi det kostnadsfritt. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Konkurrenskraftiga Priser

Cleanify erbjuder storstädning i Stockholm till låga och konkurrenskraftiga priser. För att få en exakt offert, fyll i vårt offertformulär eller kontakta oss direkt. Vi återkommer med ett skräddarsytt förslag som passar dina behov och budget.

Begär offert

Kontakta oss idag för att boka storstädning eller för att få mer information om våra tjänster.

Nöjda kunder

Genomsnittligt betyg på våra kunder

4.5/5

Kontakta oss vid frågor eller offertförfrågan

 

Om inget val matchar, välj det som ligger närmast.