Veckostädning för hem & kontor

Vi hjälper dig med städning & underhåll – bekymmersfritt & till ett bra pris.

Flexibla tjänster
 Tryggt & Prisvärt
Inga bindningstider
 Ansvarsförsäkring

Cleanify hjälper privatpersoner & företag med professionell veckostädning i hela Stockholm.

» Stockholm » Veckostädning

Professionell veckostädning i Stockholm

Välkommen till Cleanify, din expert på veckostädning i Stockholm. Vi förstår vikten av att ha en ren och trivsam miljö, oavsett om det gäller ditt hem eller din arbetsplats. Med vår kunskap, trygghet och service erbjuder vi veckostädning som uppfyller alla dina krav och säkerställer en fräsch start varje vecka.

Varför välja Cleanify för veckostädning?

På Cleanify är våra ledord kunskap, trygghet och service. Vi har lång erfarenhet av veckostädning och våra professionella städare är noggrant utbildade för att hantera alla typer av städuppdrag för både privatpersoner och företag. Oavsett om du behöver städning varje vecka, varannan vecka, var tredje vecka eller var fjärde vecka, kan du lita på att vi levererar hög kvalitet till låga priser.

Våra tjänster:

Veckostädning för Privatpersoner

Vår veckostädning för privatpersoner inkluderar allt från dammsugning och golvtorkning till dammtorkning och rengöring av kök och badrum. Vi anpassar oss efter dina behov och scheman för att säkerställa att ditt hem alltid är rent och fräscht.

Veckostädning för Företag

Vi erbjuder veckostädning för företag som inkluderar kontorsstädning, butiksstädning, restaurangstädning och andra kommersiella utrymmen. Våra tjänster säkerställer att din arbetsplats är ren och välkomnande för både anställda och kunder.

Storstädning

För en extra noggrann genomgång av ditt hem eller kontor erbjuder vi storstädning som omfattar alla detaljer. Vi rengör fönster, dörrar, lister och andra ytor noggrant för att säkerställa att din miljö är skinande ren och redo för speciella tillfällen eller inspektioner.

Fönsterputsning

Vi erbjuder professionell fönsterputsning som en del av vår veckostädning. Våra experter ser till att dina fönster är fria från smuts och fläckar, vilket släpper in mer ljus och gör din miljö ännu trevligare.

Specialiserad Städning

Vi erbjuder specialiserad städning som en del av vår veckostädning, inklusive golvvård, rengöring av möbler och rengöring av elektronik. Detta hjälper till att upprätthålla en ren och hälsosam miljö.

Vår metod:

  1. Initial konsultation – Vi börjar med att förstå dina specifika behov och förväntningar.
  2. Planering och offert – Vi erbjuder en detaljerad plan och offert baserat på dina krav.
  3. Utförande – Vår personal utför byggstädningen enligt plan, med fokus på kvalitet och noggrannhet.
  4. Uppföljning – Vi följer upp efter utfört arbete för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet.

Nöjd Kund-Garanti

Vi är stolta över vår nöjd kund-garanti. Om du inte är helt nöjd med vår veckostädning, åtgärdar vi det kostnadsfritt. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Konkurrenskraftiga Priser

Cleanify erbjuder veckostädning i Stockholm till låga och konkurrenskraftiga priser. För att få en exakt offert, fyll i vårt offertformulär eller kontakta oss direkt. Vi återkommer med ett skräddarsytt förslag som passar dina behov och budget.

Begär offert

Kontakta oss idag för att boka veckostädning eller för att få mer information om våra tjänster.

Nöjda kunder

Genomsnittligt betyg på våra kunder

4.5/5

Kontakta oss vid frågor eller offertförfrågan

 

Om inget val matchar, välj det som ligger närmast.