Fönsterputsning för hem & kontor

Vi hjälper dig med städning & underhåll – bekymmersfritt & till ett bra pris.

Flexibla tjänster
 Tryggt & Prisvärt
Inga bindningstider
 Ansvarsförsäkring

Cleanify hjälper privatpersoner & företag med professionell fönsterputsning i hela Stockholm.

» Stockholm » Fönsterputsning

Professionell fönsterputs i Stockholm

Välkommen till Cleanify, din expert på fönsterputsning i Stockholm. Vi förstår vikten av att ha rena och klara fönster, vare sig det gäller ditt hem eller företag. Med vår kunskap, trygghet och service erbjuder vi fönsterputsning som uppfyller alla dina krav och säkerställer en fräsch utsikt.

Varför välja Cleanify för fönsterputsning?

På Cleanify är våra ledord kunskap, trygghet och service. Vi har lång erfarenhet av fönsterputsning och våra professionella städare är noggrant utbildade för att hantera alla typer av fönster. Oavsett om det är regelbunden putsning, storstädning eller enstaka tillfällen, kan du lita på att vi levererar hög kvalitet till låga priser.

Våra tjänster:

Regelbunden Fönsterputsning

Vår regelbundna fönsterputsning inkluderar rengöring av både insida och utsida av dina fönster. Vi anpassar oss efter dina behov och scheman för att säkerställa att dina fönster alltid är skinande rena.

Fönsterputsning för Företag

Vi erbjuder professionell fönsterputsning för företag som inkluderar kontor, butiker och andra kommersiella lokaler. Våra experter ser till att dina fönster är fria från smuts och fläckar, vilket ger ett positivt intryck för både anställda och kunder.

Fönsterputsning för Privatpersoner

Vi tar hand om fönsterputsningen i ditt hem, så att du kan njuta av en klar och ljus utsikt. Våra tjänster inkluderar putsning av alla typer av fönster, inklusive svårtillgängliga och stora fönster.

Storstädning

För en extra noggrann genomgång av dina fönster erbjuder vi storstädning som omfattar alla detaljer. Vi rengör fönsterkarmar, fönsterbrädor och andra ytor noggrant för att säkerställa att dina fönster är skinande rena och fria från smuts.

Vår metod:

  1. Initial konsultation – Vi börjar med att förstå dina specifika behov och förväntningar.
  2. Planering och offert – Vi erbjuder en detaljerad plan och offert baserat på dina krav.
  3. Utförande – Vår personal utför byggstädningen enligt plan, med fokus på kvalitet och noggrannhet.
  4. Uppföljning – Vi följer upp efter utfört arbete för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet.

Nöjd Kund-Garanti

Vi är stolta över vår nöjd kund-garanti. Om du inte är helt nöjd med vår fönsterputsning, åtgärdar vi det kostnadsfritt. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Konkurrenskraftiga Priser

Cleanify erbjuder fönsterputsning i Stockholm till låga och konkurrenskraftiga priser. För att få en exakt offert, fyll i vårt offertformulär eller kontakta oss direkt. Vi återkommer med ett skräddarsytt förslag som passar dina behov och budget.

Begär offert

Kontakta oss idag för att boka fönsterputs eller för att få mer information om våra tjänster.

Nöjda kunder

Genomsnittligt betyg på våra kunder

4.5/5

Kontakta oss vid frågor eller offertförfrågan

 

Om inget val matchar, välj det som ligger närmast.