Städning av trapphus åt Fastighetsägare & BRF:er

Vi hjälper dig med städning & underhåll – bekymmersfritt & till ett bra pris.

Flexibla tjänster
 Tryggt & Prisvärt
Inga bindningstider
 Ansvarsförsäkring

Cleanify hjälper bostadsrättsföreningar & företag med professionell trapphusstädning i hela Stockholm.

» Stockholm » Trappstädning

Professionell trappstädning i Stockholm

Välkommen till Cleanify, din expert på trappstädning i Stockholm. Vi förstår vikten av att ha rena och välskötta trapphus för att ge ett positivt intryck och säkerställa en trygg miljö för alla boende och besökare. Med vår kunskap, trygghet och service erbjuder vi trappstädning som uppfyller alla dina krav och säkerställer att ditt trapphus alltid är skinande rent.

Varför välja Cleanify för trapphusstädning?

På Cleanify är våra ledord kunskap, trygghet och service. Vi har lång erfarenhet av trappstädning och våra professionella städare är noggrant utbildade för att hantera alla typer av trapphus, oavsett om det gäller bostadshus, kommersiella fastigheter eller offentliga byggnader. Oavsett om det är daglig städning, veckostädning eller enstaka tillfällen, kan du lita på att vi levererar hög kvalitet till låga priser.

Våra tjänster:

Regelbunden Trappstädning

Vår regelbundna trappstädning inkluderar allt från sopning och våttorkning av trappsteg och golv till rengöring av räcken, väggar och fönsterkarmar. Vi anpassar oss efter dina behov och scheman för att säkerställa att ditt trapphus alltid är rent och välkomnande.

Storstädning

För en extra noggrann genomgång av ditt trapphus erbjuder vi storstädning som omfattar alla detaljer. Vi rengör golv, väggar, tak och andra ytor noggrant för att säkerställa att ditt trapphus är skinande rent och redo för inspektioner eller speciella evenemang.

Fönsterputsning

Vi erbjuder professionell fönsterputsning som en del av vår trappstädning. Våra experter ser till att fönstren i ditt trapphus är fria från smuts och fläckar, vilket ger ett positivt intryck och släpper in mer ljus.

Rengöring av Entréer och Gemensamma Utrymmen

Vi erbjuder även rengöring av entréer och gemensamma utrymmen som en del av vår trappstädning. Detta inkluderar rengöring av dörrar, postboxar, golvmattor och andra gemensamma ytor för att säkerställa en ren och inbjudande miljö.

Vår metod:

  1. Initial konsultation – Vi börjar med att förstå dina specifika behov och förväntningar.
  2. Planering och offert – Vi erbjuder en detaljerad plan och offert baserat på dina krav.
  3. Utförande – Vår personal utför byggstädningen enligt plan, med fokus på kvalitet och noggrannhet.
  4. Uppföljning – Vi följer upp efter utfört arbete för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet.

Nöjd Kund-Garanti

Vi är stolta över vår nöjd kund-garanti. Om du inte är helt nöjd med vår trappstädning, åtgärdar vi det kostnadsfritt. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Konkurrenskraftiga Priser

Cleanify erbjuder trappstädning i Stockholm till låga och konkurrenskraftiga priser. För att få en exakt offert, fyll i vårt offertformulär eller kontakta oss direkt. Vi återkommer med ett skräddarsytt förslag som passar dina behov och budget.

Begär offert

Kontakta oss idag för att boka trappstädning eller för att få mer information om våra tjänster.

Nöjda kunder

Genomsnittligt betyg på våra kunder

4.5/5

Kontakta oss vid frågor eller offertförfrågan

 

Om inget val matchar, välj det som ligger närmast.